Snel van start gaan?

Dat kan!

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk!
Hieronder kan je een stappenplan raadplegen hoe we te werk gaan.

 

Stap 1: aanvraag

Vraag een offerte aan via onderstaand formulier

Heb je nood aan een online agenda of een take-away shop? Of misschien beide? Reservi is multifunctioneel en kan op meerdere manieren ingezet worden.

Moest je nog specifieke vragen hebben over de werking en de mogelijkheden van onze agenda, of wens je liever eerst een live demo? Dat kan ook! Via ons contactformulier kan je een live demo aanvragen, of boek deze simpelweg zelf in via Reservi door de optie 1: Demo op locatie te kiezen. Wij komen dan op het gewenste tijdstip naar jou toe.

 

Stap 2: wat heeft u nodig

Wij contacteren je hierna met een offerte op maat en stemmen vervolgens de agenda en/of shop af op uw wensen. 

Onze agenda is inzetbaar op alle soorten diensten, gaande van kappersafspraken tot het reserveren van zalen. Het is allemaal mogelijk.

Wij denken met je mee over een zo optimaal mogelijke werking van de agenda of de shop, zodat we deze zo future-proof mogelijk kunnen opzetten.

Stap 3: aanmaak 1 agenda/shop profiel

Na de goedkeuring van de offerte en het afstemmen van functionaliteiten van de agenda, kunnen we aan de slag gaan met de opmaak van de agenda.

Wij zetten alle formulieren, werkblokken, werkschema's en type afspraken op voor één (of indien gewenst) meerdere agendaprofielen op. Voor de shop vullen we uw aanbod van shop producten in de bijhorende categorieën en uitbreidingen/extra's van de gerechten in.

Stap 4: opleiding

Wij geven u via een online meeting een opleiding over de werking van de agenda.

Hierbij leggen we stap voor stap uit hoe de agenda werkt en hoe u zelf makkelijk aanpassingen kan brengen in de agenda /shop en bijhorende functionaliteiten worden uitvoerig besproken.

Als je na de opleiding nog vragen hebt over Reservi kan u ons altijd contacteren per mail via hallo@reservi.be of via het telefoonnummer 089 44 99 44. Onze helpdesk staat steeds voor u klaar!

Stap 5: boeken maar!

U kan van start gaan met het gebruik van de shop en/of agenda!

Ook vernieuwen we Reservi regelmatig, en u zal op de hoogte gehouden worden als we een grote update hebben doorgevoerd aan het systeem. Dit zal nooit invloed hebben op de werking van de agenda, integendeel. 

Meer informatie nodig?

Wenst u eerst meer informatie over de werking van de agenda? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een (gratis) demo aan op locatie. U kan ook een kijkje nemen in onze online demo shop en demo agenda en zelf ervaren hoe makkelijk u een afspraak maakt of een bestelling plaatsen in onze fictieve shop.

Contacteer ons

 

Laat hier je gegevens achter

en we nemen contact met je op voor een offerte

Uw gegevens worden veilig opgeslagen en enkel gebruikt om u te contacteren ivm de Reservi offerte.

  • 100% veilig & betrouwbaar
  • Gebouwd op expertise
  • Gebruiksvriendelijk en klaar voor de toekomst